Pored website-bloga Vakcine.ba svi ovi sadržaji su dostupni i na FB page Vakcine.ba i redovno se ponavljaju na ovoj stranicu, kako bi imali veći reach i vidljivost. Dakle, informacije o vakcinama, zasnovane na naučnim činjenicama i uz savjet stručnjaka su vam nadomak klika.

Link za ovu FB stranicu je: https://www.facebook.com/vakcine.ba/

Znamo da je dosta roditelja, generacije rođene sedamdesetih i osamdesetih, na Facebooku, i da koriste FB kao svojevrstan newsfeed. U tome nema ništa loše, ukoliko, naravno, feed ne zasitite sadržajima koji šire paniku i lažne vijesti. A Vakcine.ba to nisu.

Također, Facebook stranica Vakcine.ba je tu i da tekstovi bloga budu vidljiviji zdravstvenim radnicima, kao svojevrsna podrška njihovom radu. Tu smo uz vas i roditelje. Uvijek.

Molimo da je lajkajte i redovno dijelite. Ljekare molimo da stranicu i sam website preporuče pacijentima, roditeljima i svima onim koji imaju pitanja i nedoumice o vakcinaciji.

Također, na FB page Vakcine.ba ispod postova svako može postaviti pitanje, neku svoju nedoumicu. Rado ćemo odgovoriti ili za vas naći tekst na Vakcine.ba koji dotiče Vaše pitanje.

Nekoliko puta dnevno, postovi se osvježavaju tekstovima koji već postoje u arhivi. To onima koji prate stranicu na još jedan način olakšava navigaciju kroz blog. Na samoj stranici imate pretraživač i različite prečice na teme koje vas interesuju, ali na FB page Vakcine.ba ćete naći lakše i starije tekstove, koji su također jako važni.